Coșul meu

0 produse

AcuSense, o Tehnologie de la Hikvision, pentru întreprinderi mici și mijlocii

Data: 2019-05-09

AcuSense, o Tehnologie de la Hikvision, pentru întreprinderi mici și mijlocii

Întreprinderile mici și mijlocii (IMM) au de cele mai multe ori aceleași cerințe de supraveghere și de securitate ca și organizațiile mai mari. Acestea trebuie să identifice și să reacționeze la încălcările perimetrului în timp real și trebuie să automatizeze căutările de imagini pentru a economisi timpul echipelor lor de securitate.

 

Soluții de supraveghere avantajoase

AcuSense, care oferă pentru prima dată posibilitatea de a face analize avansate ale conținutului video și capacități deep learning pentru IMM-uri. Această tehnologie oferă IMM-urilor o modalitate eficientă de a-și proteja locațiile și bunurile.

 

Beneficiile Hikvision AcuSense
Împreună cu camerele Hikvision, cum ar fi camerele ColorVu, care oferă imagini video superioare chiar și noaptea, algoritmul deep learning AcuSense îi ajută pe clienții IMM-urilor să maximizeze securitatea cu detectarea eficientă a oamenilor și a vehiculelor. Acest lucru îi ajută să reacționeze la amenințările de securitate în timp real, reducând în mod semnificativ alarmele false și costurile asociate cu personalul.


Hikvision AcuSense funcționează prin ignorarea mișcărilor naturale, cum ar fi ploaia sau frunzele, declanșând alerte doar atunci când vehiculele sau oamenii sunt detectate de o cameră video sau de un DVR. Cu funcții de sunet și lumină automată disponibile în anumite modele, camerele activate de AcuSense detectează, de asemenea, potențiali intruși înainte de apariția unei încălcări a securității.


Cu ajutorul tehnologiei AcuSense, clienții IMM-urilor dispun de o funcție de căutare rapidă a obiectivelor, care permite echipelor de securitate să găsească rapid imagini în cazul unui incident. Acest lucru economisește multe ore pentru echipe care altfel ar căuta manual imaginile.

 

Soluții Hikvision AcuSense pentru IMM-uri
Există cerințe diferite pe piața IMM, iar tehnologia AcuSense oferă beneficii semnificative într-o gamă largă de scenarii de utilizare:

 

  • Locuințe rezidențiale

Camerele Hikvision AcuSense pot fi instalate pe garduri perimetrice pentru a detecta spargerea și pentru a proteja locuitorii și bunurile lor. Funcția AcuSense de detectare a vehiculelor poate fi, de asemenea, utilizată pentru a se asigura că zonele non-parcare, cum ar fi ieșirile de urgență și pietonale, nu sunt blocate de parcarea ilegală.

 

  • Clădiri și fabrici de birouri mici

Hikvision AcuSense poate ajuta personalul de securitate să detecteze și să prevină spargerea perimetrului și să reacționeze în timp real pentru a minimiza riscul pierderilor. Această tehnologie poate fi utilizată și pentru a monitoriza și proteja depozitele și spațiile de birouri în care sunt localizate sau stocate bunuri valoroase.

 

  • Magazine

Cu ajutorul detectării umane, Hikvision AcuSense poate ajuta magazinele mici să monitorizeze zonele cheie, cum ar fi zona de casierie, zona pentru personal sau depozitul. Proprietarii magazinului ar putea, de asemenea, să vadă imaginile de pe telefonul mobil și să afle dacă există furturi atunci când aceștia se află în afara sediului. Detecția vehiculelor îi ajută pe proprietari să asigure parcarea în teritoriul alocat magazinului.

 

  • Hoteluri

Hikvision AcuSense poate ajuta proprietarii de hoteluri mici să fie avertizați și să ia măsurile necesare atunci când oamenii sau vehiculele intră pe teritoriul hotelului. Tehnologia AcuSense poate contribui la protecția mediului hotelier și poate proteja oaspeții și bunurile acestora.

 

Cu ajutorul tehnologiei Hikvision AcuSense, clienții IMM-urilor pot atinge noi niveluri de securitate perimetrală și a site-ului, reducând în același timp intervențiile cauzate de alarmele false și permițând economisirea de timp și costuri.