RON
  • RON
  • EUR
  • GBP
  • USD
  • BGN
  • HUF
  • PLN

Coșul meu

0 produse

Review Ubiquiti UniFi AC LITE dual-radio access point.

Dată: 2019-11-20

     Ubiquiti UniFi AC Lite este un acces point foarte performant cu dimensiuni reduse, dar robust. In pachet de livrare gasim un alimentator de retea precum si un chit de instalare cu ajutorul caruia poate fi montat cu usurinta pe perete sau tavan si este conceput pentru utilizare in interiorul cladirilor.

center 

     Modelul UniFi AC Lite combina tehnologii de ultima generatie cu un design simplu, minimalist dar elegant si avand in vedere dimensiunile sale mici se potriveste cu usurinta in orice spatiu si este special conceput sa functioneze perfect in-door, in medii de birou sau chiar acasa.

     Acest access point este un dispozitiv foarte robust si performant care lucreaza in standardul 802.11 ac, dual band. Are o antenă MIMO pentru doua frecvente, care fac posibila transmiterea conexiunii de 300 Mbps la 2,4 GHz si de 867 Mbps la 5 GHz, port Gigabit Ethernet, are o raza de receptie de pana la 122 de metri si utilizeaza o sursă de alimentare PoE 24V 0,5A. Totodata exista posibilitatea de a se monta si conecta simultan in retea, mai multe puncte de acces UAP-AC-Lite, obtinandu-se astfel conexiuni excelente cu o arie de acoperire extinsa, pentru accesarea simultana de un numar mare de utilizatori.

     Producatorul Ubiquiti a dezvoltat si un pachet software foarte solid si complex, care permite gestiunea centralizata a uneia sau a mai multor unitati UniFi din retea. Printre multiplele functii, se regasesc optiuni care depasesc cu mult capabilitatile unui router wireless clasic: captive portal, posibilitatea de acces limitat pe baza de voucher sau user/parola, limitari de banda pentru impartirea echitabila intre clienti a accesului la Internet, analiza in timp real a spectrului radio, statistici privind numarul de clienti si traficul pe care il produce fiecare, multi-SSID si VLAN-uri, etc

     Concluzionam zicand ca hotspotul UniFi AC Lite ofera cea mai recentă tehnologie Wi-Fi 802.11ac intr-un design industrial rafinat si este ideal pentru implementarea rentabila a retelelor wireless de inalta performanta, are o configurare intuitiva precum si functii de control si monitorizare excelente.