RON
  • RON
  • EUR
  • GBP
  • USD
  • BGN
  • HUF
  • PLN

Coșul meu

0 produse

Review Camera Cube IP Wireless DS-2CV2U01FD-IW

Data: 2019-07-09

 Hikvision vine cu o solutie simpla si usor de utilizat de supraveghere, camera IP Wireless de tip Cube. 
Aceasta este o camera de dimensiuni reduse pentru utilzare doar in interior, ideala pentru orice incapere de marime mica sau medie, gen camera copilului sau birou, simplu de pozitionat pe orice plan sau montare pe tavan.

Dispozitivul are un design modern foarte placut, chiar simpatic am putea spune, cu finisaje premium de cea mai buna caltiate. Pe camera gasim senzorul IR si lentila pe partea din fata, in spate butonul de reset, iar in laterale slotul pentru cardul micro SD in dreapta iar pe partea opusa portul micro usb pentru alimentare.

 

 

Alimentarea se face prin usb la adaptorul de retea din pachetul de vanzare, noi am alimentat-o si de la portul usb al unui laptop si a functionat perefct. Cablul este suficient de lung (aproximativ 1,5 m) pentru a perimte pozitionarea pe un birou sau o chiar un corp de mobilier mai inalt. Dar daca vrei sa o instalezi pe tavan sau pe dulap recomandam achizitia unui cablu usb mai lung.

Conectarea la un dispozitiv mobil al camerei se face foarte simplu si usor si se realizeaza doar prin WiFi la internet.
Odata instalata aplicatia Hik-Connect de la Hikvision, noi am facut scanarea codului QR de pe camera si ne-am conectat la reteaua WiFi in mai putin de 1 minut, de mentionat este ca dispozitivul suporta doar routere cu tehnolgie 2G, deci cele mai des intalnite si a functionat fara intreruperi.

 

 

Ea inregistreaza la rezolutie de 1 MP in timp real la 25 cadre pe secunda si are o lentila fixa de 2.8 mm cu unghi de 92° vizualizare pe orizontala, iar senzorul IR integrat permite vizualizarea in conditii optime pana la 5 m. Imaginile sunt clare si detaliate in diferite conditii de luminozitate, noi ne-am declarat multumiti de calitatea lor.
De asemeni, am primit alerte pe telefon de cate ori senzorul a detectat miscare. 
Daca nu exista un card instalat pentru inregistrare, aceasta se poate face manual din aplicatia Hik Connect.

Suporta card micro SD de pana la 128 GB. Noi am utilizat un card de 64 GB iar aceasta a inregistrat doar in momentul in care senzorul a sesizat miscare.

Camera ofera si posibilitate de comunicare audio, avand microfon si difuzor incorporate iar aceasta se face bidirectional, calitatea sunetului fiind buna avand in vedere dimensiunea foarte mica a dispozitivului.

 

 

* Senzor de imagine CMOS 1MP 720p cu inregistrare in timp real
* Tehnologii: DWDR, BLC, IR Cut, AGC, BLC, 3D DNR
* Conexiune wireless cu criptare: 64/128-bit WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK, buton dedicat WPS
* Alimentare: 5Vcc, microUSB
* Pentru utilizare la interior, temperaturi de functionare: intre -10° si +40°C
* Dimensiuni: 64x106.9mm, greutate: 115g
* Compatibila Nuuo, Milestone, ONVIF
* Microfon si difuzor bidirectionale incorporate
* Buton Reset
* Contine alimentator si cablu micro usb exclusiv pentru alimentare.