RON
  • RON
  • EUR
  • GBP
  • USD
  • BGN
  • HUF
  • PLN

Coșul meu

0 produse
Prima pagină Articole

Articole

KIT-ul ce include Statia Radio CB Avanti Micro Pro si Antena CB ML70 este redus la 380 LEI

Pentru iubitorii de KIT-uri de statii radio CB, venim din nou in ajutor. De aceasta data, va prezentam KIT-ul ce include Statia Radio CB Avanti Micro Pro, Antena radio ML70 si baza sa magnetica. Fara alte introduceri, haideti sa vedem cu ce specificatii vin acestea

Citește în continuare →

Camera ASYTECH HIBRID-HD ofera performanta calitativa la un pret bun

Daca te gandesti la o modalitate de securitate buna si totodata ieftina, pentru afacerea/locuinta ta, camerele de securitate de la ASYTECH sunt o alegere foarte buna. Mai exact modelul ASYTECH HIBRID-HD, care vine in doua tipuri; Dome si Bullet.

Citește în continuare →

KIT cu Statie Radio CB Avanti Micro PRO si Antena CB MW45 - totul la un pret de 395 de lei

Cu cateva zile in urma, am vorbit despre kit-ul ce contine statia radio CB Avanti Micro si antena radio CB Wilson Little Will. Pretul acestui kit fiind de 395 de Lei, redus de la 471.44 Lei. De aceasta data, vorbim despre un kit ce contine versiunea pro a statiei radio CB, mai exact Avanti Micro Pro Version, si antena radio CB MegaWat MW47. In caz ca doriti sa aruncati o privire si peste articolul scris cu putin timp in urma, sunteti liberi sa o faceti

Citește în continuare →

Statia Radio CB Anytone Mini - vine cu trei trepte de putere si functie Dual-Watch

Cu toate ca este o statie mobila, cu putere reglabila, statia radio CB Anytone Mini este una de mici dimensiuni. Puterile sale de emisie fiind de 4W, 8W sau 15W. In Romania, doar varianta de 4W este legala. Cu toate ca unii ar considera aceasta putere de emisie, mica, este bine de stiut ca aceasta ofera o acoperire pe o raza 10-15KM. Desigur, acest lucru se aplica in conditii meteo bune.

Citește în continuare →

KIT statie radio CB Avanti Micro si Antena Wilson Little Will - pachetul este redus la 395 LEI

Daca te-ai gandit sa iti iei un kit radio cb sau sa il schimbi pe cel existent, ei bine kit-ul auto CB cu statie Avanti Micro si cu Antena Radio CB Wilson Little Wil este la reducere pe site-ul Pro-Computers.ro. Acesta are un pret de 395.02 LEI, redus de la 471.44 LEI. Kit-ul include statia radio CB Avanti Micro si antena CB Wilson Little Wil.

Citește în continuare →

Statii Radio CB - lucruri de stiut inainte de a achizitiona una

Statia radio CB este un sistem de comuinicare radio pe distante scurte. Statiile radio, sunt dispozitivele cu care se pot receptiona si  emite undele radio. Prescurtarea CB vine din engleza de la Citizen Band. Aceasta are o serie de 40 de canale in banda de 27MHz (11m). Acesta nu este singurul servici radio, mai exista servicii precum FRS, GMRS, MURS si Radio Amatori. Serviciul radio CB, poate fi folosit pentru afaceri, pentru comunicatii cu caracteri personal si pentru multe altele. Serviciul Radio Amatori nu poate fi folosit pentru acest tip de conversatii

Citește în continuare →

Albrecht AE 6110 - o statie potrivita pentru incepatori cat si pentru avansati

Albrect AE 6110 este o statie radio de dimensiuni si greutati mici. Aceasta masurand 2.5CM inaltime, 10CM latime si 10.2CM lungime si avand o greutate de 450g. Ca sa va faceti o idee, este de trei ori mai grea decat un smartphone. Aceasta vine cu trei trepte a puterii de emisie, mai exact de 4W, 8W si 15W. In Romania, limita maxima legala fiind de doar 4W. Din fericire, puterea poate fi reglabila, iar dumneavaostra nu o sa incalcati aceasta lege. Dispune de cele dou benzi de emisie, AM si FM. Pentru AM se poate emite cu maxim 1W, iar pentru FM cu maxim 4W. Daca sunteti curiosi despre acest lucru, puteti sa consultati articolul mai indetaliat pentru statii radio de pe site-ul nostru.

Citește în continuare →

Cobra 19DX are un pret bun si ofera o calitate foarte buna

Statia radio mobila, Cobra 19DX, are o putere de emisie de 4W, nereglabila. Fiind si maxima putere impusa de ANCOM. Aceasta are doua benzi de emisie, FM si AM, cu o frecventa de 27mHZ. Numarul de canale pe care aceasta statie il are, este de 40. Canalele 9 si 19 fiind folosite in cazuri de urgenta. De asemenea, canalele vor fi afisate pe un display digital. In conditiile optime de utilizare, aceasta statie radio poate atinge si distante de pana la 10-15KM. Microfonul acestuia este unul rezistent si ergonomic, cu un cablu de pana la 2.5m lungime.

Citește în continuare →

Statie Radio CB CRT ONE - dimensiuni mici, distante mari

Statia radio CB, CRT ONE, este una din cele mai mici statii radio din lume, daca nu cea mai mica. Dimensiunile ei fiind de 2.5CM inaltime, cu 10CM latime si 10.2CM lungime. Totodata ar putea fi si cea mai usoara, greutatea sa fiind de 450g. Nici jumatate de kilogram. Pe langa acestea, CRT ONE este o statie ultra mobila care vine cu trei trepte de emisie. De 4W, 8W si 15W. Desigur toate cele trei puteri pot fi reglabile. Datorita acestor puteri de emisie, statia radio poate oferi lejer, in conditii optime de utilizare, o raza de acoperire de 10KM. In Romania, puterea de emisie maxima este de 4W.

Citește în continuare →

Storm Turbo Extreme Pro-Version 2018 - o statie radio foarte usoara si usor de folosit

Statia radio Storm Turbo Extreme Pro-Version 2018 este una din cele mai accesibile statii, in ceea ce privesc pretul si specifiatiile sale. Statia portabila dispune de putere reglabila si emisie FM-AM. Are un numar de 40 de canale si o frecventa de 27mHZ. Storm Turbo Extreme Pro-Version 2018 suporta o tensiune de alimentare de 12V. Conectorii, trei la numar, sunt pentru microfonul fix, microfonul extern si difuzorul extern. Ca tot am vorbit mai devreme de numarul de canale, tinem cont sa spunem ca statia radio are doua canale de urgenta. Mai exact canalul 9 si 19. In plus, dispune de afisaj digital si reglaj ASQ.

Citește în continuare →
Pagina 1 din 2
«1 2»

Produse Noi