RON
  • RON
  • EUR
  • GBP
  • USD
  • BGN
  • HUF
  • PLN

Coșul meu

0 produse

Cele mai Vândute

PARTENERI

www.cel.ro 
www.cel.ro 
  
  

 

 

Prima pagină Articole

Articole

Review Parrot Minikit Neo 2 HD

 

 

   Parrot Minikit Neo 2 HD, vine într-o cutie ce conține carkit-ul, încărcătorul pentru brichetă cu ieșire USB și un cablu USB-microUSB pentru încărcare.
Acest model mic si compact, cantareste doar 67 de grame si are un sistem unic de fixare prin clip, complet integrat in carkit, și se prinde cu ușurința pe parasolarului de deasupra capului șoferului.

 

 

 

 

Citește în continuare →

Statia President Teddy Pro ce cantareste 600g vine cu plusuri si minusuri

 

   President Teddy Pro este o statie usoara si de asemenea, cu mici dimensiuni. Greutatea sa fiind putin peste 500g, mai exact de 600g. Fiind o statie mobila, ea dispune de 4W ca si putere de emisie. Din pacate, aceasta nu este reglabila.

 

Tipul de emisie al acesteia este de tip FM si AM, frecventa maxima fiind de 27MHz. In memoria sa pot intra pana la 40 de canale. Canalul 9 si 19 fiind dedicate urgentelor. Squelch-ul de care dispune aceasta este automat si totodata manual. Aceasta caracteristica fiind buna in situatiile unde trebuie sa fiti atenti la drum si nu prea aveti cum sa umblati la statie. Sunetele de pe fundal, in momentul in care statia nu este folosita, vor fi diminuate automat.

 

 

Citește în continuare →

Review Camera Cube IP Wireless DS-2CV2U01FD-IW

   

Hikvision vine cu o solutie simpla si usor de utilizat de supraveghere, camera IP Wireless de tip Cube. 
   Aceasta este o camera de dimensiuni reduse pentru utilzare doar in interior, ideala pentru orice incapere de marime mica sau medie, gen camera copilului sau birou, simplu de pozitionat pe orice plan sau montare pe tavan.

   Dispozitivul are un design modern foarte placut, chiar simpatic am putea spune, cu finisaje premium de cea mai buna caltiate. Pe camera gasim senzorul IR si lentila pe partea din fata, in spate butonul de reset, iar in laterale slotul pentru cardul micro SD in dreapta iar pe partea opusa portul micro usb pentru alimentare.

 

Citește în continuare →

Prestigio Roadrunner 545 GPS

   

 Monitorizarea video devine din ce în ce mai comună, foarte multă lume apelează la diverse soluții de supraveghere a locuinței, a curții sau locului de parcare și cel puțin la fel de mulți aleg să instaleze o cameră auto.

Un astfel de accesoriu îl găsesc extrem de util în traficul din țara noastră. În funcție de cât de mult circuli cu mașina, ai șansa de a surprinde fel de fel de evenimente pe șoșele sau în imediata apropiere a lor.

 

 

 

 

Citește în continuare →

Seminar Dahua

Imagine

O nouă ediție a Seminarului Soluții integrate. Aplicații practice Dahua Technology!  

Ieri. 12 martie 2019, firma noastra a luat parte la Seminarul Tehnic DAHUA, organizat la Hotel Dumbrava din Bacău.

    Gazdele evenimentului au fost - Mihai Stanciu, Manager tehnic și Mihai Slavu, Inginer suport tehnic din echipa KMW Systems care ne-au prezentat, intr-o forma interactiva cele mai noi produse si informatii din domeniul sistemelor de supraveghere DAHUA.

Citește în continuare →

Storm Fusion Pro - o statie ce vine cu putere de 4W, nereglabila

Storm Fusion Pro 

 

Citește în continuare →

Statia President William dispune de display integrat in microfon si de o greutate de 700g

President William se distanteaza cu mult de celelalte statii radio CB. Totodata si pretul este foarte distantat de celelalte statii. Fiind o statie cu dimensiuni robuste, aceasta are o greutate de 700g. Display-ul fiind integrat in microfon. Puterea de emisie este de 4W, fiind maximul permis in tara noastra, iar reglajul sau este de tip NB ANL. Este o statie mobila ce dispune de conectori pentru Difuzor Extern si pentru Microfon Extern

Citește în continuare →

President Barry Pro vine cu un pret de 390 de lei

President Barry Pro este succesorul modelului Obama, cel lansat in 2016. Greutatea modelului actual este de 900g, fiind o statie mobila, dar din pacate cu o singura emisie. Aceasta fiind FM.

Citește în continuare →

Avanti Delta Pro are patru caracteristici Squelch

Avanti Delta Pro este o statie mobila, cu o putere de emisie de 4W - de altfel fiind si puterea maxima acceptata in tara noastara, pentru statiile radio CB. Pe teritoriul Romaniei, emisia acesteia se face doar in banda E. Ca tot vorbim de emisie, Avanti Delta Pro are doua tipuri - FM si AM. Totodata, frecventa acesteia este de 27MHz. Dispune de 40 de canale, iar doua dintre ele sunt dedicate urgentelor. Mai exact, dedicate urgentelor sunt canalul 9 si canalul 19

Citește în continuare →

Avanti Alpha Pro - o statie robusta, cu un pret pe masura si o greutate potrivita

Statia Avanti Alpha Pro are o forma foarte bine definita, dar si o greutate pe masura. De 761g, mai exact. Pe langa cele doua frecvente, FM si AM, statia radio CB suporta o emisie de 27MHz. Datorita acestei emisii, distanta de receptionare a sunetelor este intre 10-15KM, in situatii de vreme buna. Pentru a emite in cele doua frecvente, in Romania va trebui sa folostiti banda E sau EC

Citește în continuare →
Pagina 1 din 3
«1 2 3»