RON
  • RON
  • EUR
  • GBP
  • USD
  • BGN
  • HUF
  • PLN

Coșul meu

0 produse

Cele mai Vândute

Prima pagină KIT-URI

KIT-URI

KIT Storm Defender Pro cu Antena Megawatt ML145 si baza magnetica. Totul la 385 de LEI

Cu toate ca v-am prezentat statia radio CB Storm Defender Pro, a veni timpul de a va prezenta si un KIT Auto CB, ce are in componenta lui aceasta statie. Intregul KIT este alcatuit din statia radio CB amintita mai devreme, Antena radio CB Megawatt ML145 si baza magnetica a acesteia.

Citește în continuare →

KIT-ul ce include Statia Radio CB Avanti Micro Pro si Antena CB ML70 este redus la 380 LEI

Pentru iubitorii de KIT-uri de statii radio CB, venim din nou in ajutor. De aceasta data, va prezentam KIT-ul ce include Statia Radio CB Avanti Micro Pro, Antena radio ML70 si baza sa magnetica. Fara alte introduceri, haideti sa vedem cu ce specificatii vin acestea

Citește în continuare →

KIT cu Statie Radio CB Avanti Micro PRO si Antena CB MW45 - totul la un pret de 395 de lei

kit statie radio

Cu cateva zile in urma, am vorbit despre kit-ul ce contine statia radio CB Avanti Micro si antena radio CB Wilson Little Will. Pretul acestui kit fiind de 395 de Lei, redus de la 471.44 Lei. De aceasta data, vorbim despre un kit ce contine versiunea pro a statiei radio CB, mai exact Avanti Micro Pro Version, si antena radio CB MegaWat MW47. In caz ca doriti sa aruncati o privire si peste articolul scris cu putin timp in urma, sunteti liberi sa o faceti

Citește în continuare →

KIT statie radio CB Avanti Micro si Antena Wilson Little Will - pachetul este redus la 395 LEI

kit statie cb

Daca te-ai gandit sa iti iei un kit radio cb sau sa il schimbi pe cel existent, ei bine kit-ul auto CB cu statie Avanti Micro si cu Antena Radio CB Wilson Little Wil este la reducere pe site-ul Pro-Computers.ro. Acesta are un pret de 395.02 LEI, redus de la 471.44 LEI. Kit-ul include statia radio CB Avanti Micro si antena CB Wilson Little Wil.

Citește în continuare →

Kit Storm Discovery 3 Pro - tot ce ai nevoie pentru a porni la drum

storm discovery

Kit-ul nostru ce include Statia Radio CB Storm Discovery 3 Pro, Antena Radio CB Megawatt ML145 si Baza Magnetica 145 PL este potrivita pentru soferii de cursa lunga, dar si pentru cei incepatori. Distanta la care opereaza aceasta fiind intre 10KM si 15KM, in conditii normale de utilizare. In conditii de utilizare mai grele, distanta de operare este intre 8KM si 10KM.

Citește în continuare →
Pagina 1 din 1
«1»