RON
  • RON
  • EUR
  • GBP
  • USD
  • BGN
  • HUF
  • PLN

Coșul meu

0 produse

Configurator CCTV

Cele mai Vândute

Stiri

Review Parrot Minikit Neo 2 HD

 

 

   Parrot Minikit Neo 2 HD, vine într-o cutie ce conține carkit-ul, încărcătorul pentru brichetă cu ieșire USB și un cablu USB-microUSB pentru încărcare.
Acest model mic si compact, cantareste doar 67 de grame si are un sistem unic de fixare prin clip, complet integrat in carkit, și se prinde cu ușurința pe parasolarului de deasupra capului șoferului.

 

 

 

 

Citește în continuare →

Prestigio Roadrunner 545 GPS

   

 Monitorizarea video devine din ce în ce mai comună, foarte multă lume apelează la diverse soluții de supraveghere a locuinței, a curții sau locului de parcare și cel puțin la fel de mulți aleg să instaleze o cameră auto.

Un astfel de accesoriu îl găsesc extrem de util în traficul din țara noastră. În funcție de cât de mult circuli cu mașina, ai șansa de a surprinde fel de fel de evenimente pe șoșele sau în imediata apropiere a lor.

 

 

 

 

Citește în continuare →

Seminar Dahua

Imagine

O nouă ediție a Seminarului Soluții integrate. Aplicații practice Dahua Technology!  

Ieri. 12 martie 2019, firma noastra a luat parte la Seminarul Tehnic DAHUA, organizat la Hotel Dumbrava din Bacău.

    Gazdele evenimentului au fost - Mihai Stanciu, Manager tehnic și Mihai Slavu, Inginer suport tehnic din echipa KMW Systems care ne-au prezentat, intr-o forma interactiva cele mai noi produse si informatii din domeniul sistemelor de supraveghere DAHUA.

Citește în continuare →

Black Friday 2018 este acum si la Pro Computers

În România din ultimii ani, a pătruns un obicei nou. Acest  obicei numit Black Friday, din ajunul sărbătorilor de iarnă, dă startul la ”febra cumpărăturilor” de Crăciun. Istoria sau nasterea zilei de Black Friday, în română Vinerea Neagră, se leagă de ziua care urmează după Ziua Recunoștinței, sărbătorită în Statele Unite ale Americii și este ziua, care deschide sezonul de cumpărături de dinainte de Crăciun. Termenul Black Friday, a apărut pentru prima dată în Philadelphia (SUA) și este ”neagră” pentru ca a însemnat blocaje grele si nefericite de trafic, după Ziua Recunoștinței.

Citește în continuare →

Misiunea Pro-Computers

PRO COMPUTERS este un magazin online cu o experienta in domeniul sistemelor complete de securitate din 1999, ideea acestui magazin a pornit in vederea oferirii clientului o gamă variată de produse și servicii, dezvoltarea și implementarea soluțiilor personalizate și oferirea clienților asistență de specialitate. Firma noastră dispune de un portofoliu vast de produse si servicii din domeniile comunicare radio CB, supraveghere și electronice auto care includ: consultanță, montaj, instalare și intreținere, servicii de garanție și post-garanție, camere de supraveghere, DVR-uri & NVR-uri Standalone, interfoane, videointerfoane, sisteme de control acces, sisteme pentru detectie incendiu, sisteme de alarma, automatizari etc.

Citește în continuare →
Pagina 1 din 1
«1»