Coșul meu

0 produse
Prima pagină Radio CB

Radio CB

Storm Discovery 3 Pro 2018 - potrivita atat pentru masini mari cat si mici

Modelul 2018 al statiei radio, Storm Discovery 3 Pro, are o putere de 4W si vine cu emisie FM si AM de pana la 27MHz (megahertz). Datorita acestei puteri, distanta de lucru a acesteia este intre 10KM, respectiv 15KM.

Citește în continuare →

Kit Storm Discovery 3 Pro - tot ce ai nevoie pentru a porni la drum

Kit-ul nostru ce include Statia Radio CB Storm Discovery 3 Pro, Antena Radio CB Megawatt ML145 si Baza Magnetica 145 PL este potrivita pentru soferii de cursa lunga, dar si pentru cei incepatori. Distanta la care opereaza aceasta fiind intre 10KM si 15KM, in conditii normale de utilizare. In conditii de utilizare mai grele, distanta de operare este intre 8KM si 10KM.

Citește în continuare →

Cateva lucruri elementare despre statiile radio CB

Radio CB (din engleză de la Citizens' Band radio) este un sistem de comunicații radio pe distanțe scurte pe o serie de 40 de canale in banda de 27 MHz (11 m). Serviciul de radio CB este diferit de FRS, GMRS, Murs, sau radio amatori. În multe țări, CB nu are nevoie de o licență și, spre deosebire de radio amatori, aceasta poate fi folosit atât pentru afaceri, precum și pentru comunicațiile cu caracter personal. Ca multe alte servicii radio bidirecționale, canalele CB sunt folosite în același timp de mai mulți utilizatori. Numai o stație poate transmite la un moment dat. Alte posturi trebuie să asculte și să aștepte eliberarea canalului comun

Citește în continuare →
Pagina 1 din 1
«1»