RON
  • RON
  • EUR
  • GBP
  • USD
  • BGN
  • HUF
  • PLN

Coșul meu

0 produse

Configurator CCTV

Cele mai Vândute

Produse Noi

Vezi toate articolele

Avanti Delta Pro are patru caracteristici Squelch

Avanti Delta Pro este o statie mobila, cu o putere de emisie de 4W - de altfel fiind si puterea maxima acceptata in tara noastara, pentru statiile radio CB. Pe teritoriul Romaniei, emisia acesteia se face doar in banda E.

 


Ca tot vorbim de emisie, Avanti Delta Pro are doua tipuri - FM si AM. Totodata, frecventa acesteia este de 27MHz. Dispune de 40 de canale, iar doua dintre ele sunt dedicate urgentelor. Mai exact, dedicate urgentelor sunt canalul 9 si canalul 19.

 


Pe langa toate acestea, statia radio CB se mai bucura si de o multime de caracteristici. Spre exemplu Squelch-ul, care este de patru tipuri:

 


- Manual

 


- Manual in Trepte

 


- Automat

 


- Automat in Trepte

 


Pe langa aceasta caracteristica, Avanti Delta Pro mai dispune de sase nivele de luminozitate a display-ului, pentru vizualizare mai buna a canalelor, indicator de emisie-receptie si butoane UP-DOWN pe microfon.

 


Ca si conectori, il avem pe cel pentru microfon, tip UTP si cel pentru difuzorul extern. Tensiunea de alimentare este de doua tipuri, de 12V si 24V. Acest lucru nu este intalnit pe toate statiile. Spre exemplu, o statie ca Storm Defender Pro, are doar un singur tip de tensiune pentru alimentare.

 


Ajungem la final si anume, la continutul pachetului. Acesta cuprinzand statia radio, microfonul, mufa pentru alimentare, suportul pentru statie si cel pentru microfon, suruburile si manualul de instructiuni.
Garantia de care dispune aceasta statie radio CB, este de 60 de luni. Pretul acesteia fiind redus la 388 de LEI, de la 423 de LEI.

 

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum