RON
  • RON
  • EUR
  • GBP
  • USD
  • BGN
  • HUF
  • PLN

Coșul meu

0 produse

Configurator CCTV

Cele mai Vândute

Produse Noi

Vezi toate articolele

Avanti Alpha Pro - o statie robusta, cu un pret pe masura si o greutate potrivita

Statia Avanti Alpha Pro are o forma foarte bine definita, dar si o greutate pe masura. De 761g, mai exact. Pe langa cele doua frecvente, FM si AM, statia radio CB suporta o emisie de 27MHz. Datorita acestei emisii, distanta de receptionare a sunetelor este intre 10-15KM, in situatii de vreme buna. Pentru a emite in cele doua frecvente, in Romania va trebui sa folostiti banda E sau EC.

 


Totodata, este o statie mobila ce dispune de 40 de canale, cu doua canale de urgenta. Canalul 9 si 19. Squelch-ul pe care il are este de doua tipuri, manual si automat. Dupa preferintele fiecaruia dintre noi, la urma urmei. Caracteristica ajutand soferii sa nu mai auda sunetele de pe fundal, in momentul in care statia Avanti Alpha Pro nu este folostia.

 


Puterea statiei este de 4W, iar tensiunea de alimentare fiind de 12V. Ceea ce inseamna ca poate sa fie conectata cu usurinta si pe o masina normala, pe care probabil o folositi zi de zi. Conectorii pe care aceasta ii are, sunt doi la numar. Conectorul pentru microfon cu patru pini si cel pentru difuzorul extern.

 


Pentru o vedere mai buna pe timp de noapte a canalelor, Avanti Alpha Pro dispune de display digital albastru. In plus, pentru o navigare mai buna, va sunt puse la dispozitie butoanele up si down.

 


Cum am spus si la inceput, greutatea sa este de 761g sau 0.761kg. Ceea ce face ca aceasta statie nu fie cea mai usoara, dar nici cea mai grea. Este portrivita. Continutul pachetului cuprinde statia, microfonul, mufa pentru bricheta, suportul de statie si cel pentru microfon, suruburi si manualul de instructiuni.

 


Pretul statiei radio CB Avanti Alpha Pro, pe site-ul nostru, este de 348 de LEI. Fiind un pret redus de la 379 de LEI. Garantia pe care o are aceasta este de 60 de luni.

 

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum