Echipa Pro-Computers, vă salută !

    În contextul actual vă informăm că echipa noastră a luat toate măsurile de prevenție și vom face tot posibilul ca activitatea nostră să se deruleze în parametri normali.


1. Activitatea online :
     Comenzile dumneavoastră plasate in mediul online, vor fi in continuare preluate  și livrate cu cea mai mare responsabilitate.


- Testarea si ambalarea produselor se va efectua pe suprafete dezinfectate in permanenta .
- La impachetarea produselor, echipa noastră a adoptat cele mai noi reguli și lucrează cu echipamentul de protectie impus, respectiv: dezinfectant, mască și mănuși.
- Pentru a limita la maxim riscul contaminarii, vom efectua o singura predare pe zi a coletelor catre curieri. Din acest motiv pot exista mici intarzieri de livrare.

Va rugam sa fiti intelegatori!


- Va recomandam sa efectuati plata online cu cardul sau transfer bancar pentru a se evita interactiunile cu curierii.

2. Activitatea offline-teren-magazin :
    In același context, vă rugăm ca și dumneavoastră să respectați toate măsurile impuse de autorități acordând o atenție sporită in evitarea apropierii la mai putin de 1m  dintre personalul nostru si dumneavoastră.


- In acest sens va rugam ca la sosirea echipei tehnice sa asigurati un mediu aerisit, dezinfectat si de preferat evitarea prezentei altor persoane in timpul montajului .
- De asemenea, personalul nostru va fi dotat cu masti, manusi si substante dezinfectante.
- Recomandam ca schimbul de documente cat si platile sa fie efectuate intergral in mediu electronic .


       

     Pentru a incuraja folosirea serviciilor online vom oferi discount-uri la plata cu cardul sau transfer, atat pentru platile integrale cat si pentru cele partiale.

RON
  • RON
  • EUR
  • GBP
  • USD
  • BGN
  • HUF
  • PLN

Coșul meu

0 produse

Configurator CCTV

Cele mai Vândute

Vezi toate articolele

Storm Defender Pro - pret atractiv si caracteristici numeroase

Storm Defender PRO vine cu doua trepte de putere reglabila, de 4 si 8W. In Romania fiind acceptata doar treapta de 4W. Fiind o statie mobila, aceasta vine cu doua tip-uri de emisie, FM si AM.

 

Printre toate acestea, frecventa sa maxima este de 27MHz. Impreuna cu frecventa sa, Storm Defende PRO dispune de 40 de canale cu Squelch Automat. Desigur ca, de asemenea, statia radio CB dispune si de Squelch Manual.

 

Aceasta caracteristica mai este disponibila si pe statia Avanti Micro Pro, dar si pe Anytone Mini. Vestea buna este ca Storm Defender PRO mai vine si sub forma de KIT.

 

Tensiunea de alimentare este de 12V, putand fi montata atat pe automobilele de mici dimensiuni cat si pe cele de mari dimensiuni, cum ar fi camioanele, dubitele etc. Ca si conectori, Storm Defender Pro dispune de conector cu 5 pini, pentru microfon si conector pentru microfon extern.

 

Functiile speciale ale acestei statii radio CB, sunt blocarea tastaturii, canalele de urgenta 9 si 19, butoanele up si down (sus si jos) si caracteristica buton lock. De asemenea, Storm Defender PRO dispune si de functia pentru memorare a canalelor, dar si de tehnologia SMD.

 

Cu toate acestea, se pare ca nu incheiem aici cu caracteristicile. Dispune de display cu LED albastru, pentru o vizionare mai buna a canelelor pe timp de noapte, indicator de emisie-recepti si iesire pentru difuzor extern.

 

Ce-i drept, este putin cam grea fata de Avanti Micro Pro, spre exemplu. Greutatea sa fiind de 1.2KG, fata de 450g. In pachet o sa gastiti statia, microfonul, mufa de alimentare la bricheta, suportul pentru statie si pentru microfon, suruburile, dar si manualul de instructiuni.

 

Pe site-ul nostru, statia radio CB Storm Defender Pro poate fi gasita la pretul redus de 294 de LEI. Pretul intreg fiind de 346 de LEI. Garantia de care dispune aceasta este de 24 de luni.

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum