RON
  • RON
  • EUR
  • GBP
  • USD
  • BGN
  • HUF
  • PLN

Coșul meu

0 produse

Configurator CCTV

Cele mai Vândute

Produse Noi

Vezi toate articolele

Statia Radio CB Avanti Micro Pro - pret bun, dimensiuni mici si multe facilitati

Statia radio ultra mobila,Avanti Micro Pro, dispune de emisie FM si AM. Frecventa la care aceasta opereaza este de 27MHz si dispune de 40 de canale. Doua dintre ele, canalele 9 si 19, sunt destinate cazurilor de urgenta. Caracteristica Squelch a acesteia este de tip manuala sau automata. Aceasta caracteristica, dupa cum stiti, impiedica sunetele de pe fundal sa se auda, in momentul in care statia radio nu este pusa in functiune.

 


Datorita caracteristicii Squelch si a dimeniunilor foarte mici ale sale, utilizarea statiei radio CB Avanti Micro Pro, este de un confort sportit. Tensiunea de alimentare a acesteia este de 12V, ceea ce o face compatibila atat pe masini de mici dimensiuni, cat si pe camioane/dube etc.

 


Statia, de asemenea, este vanduta si sub forma de KIT-uri. Mai exact, trei la numar. Primul dintre acestea are in componenta sa, statia propriu-zisa si antena radio CB Wilson Little Wil. Celui de-al doilea KIT ii difera doar antena, aceasta fiind Megawatt MW 47. In cele din urma, cel de-al treilea KIT este alcatuit din statia radio CB Avanti Micro Pro, impreuna cu antena radio cb Megawatt ML 70 si baza sa magnetica.

 


Printre alte caracteristici, aceasta mai prezinta trei conectori. Pentru microfonul fix, pentru jack si pentru difuzorul extern. Pe langa toate acestea, Avanti Micro Pro mai are si anumite functii speciale, ce-i drept putine la numar, cum ar fi blocarea tastaturii, display-ul cu scanare digitala a canalelor si butoanele UP-DOWN, prezente pe microfon.

 


Puterea sa este reglabila, maximul admis in tara noastra fiind de 4W. In cutie se afla statia propriu-zisa, mufa pentru bricheta, suportul pentru statie si suportul pentru microfon. De asemenea, mai sunt disponibile in pachet suruburile si manualul de utilizare.

 


Greutatea sa este de 450g, ceea ce o face printre cele mai usoare statdii radio CB de pe piata. Vine cu garantie de 24 de luni si un pret redus de 278 de LEI. Pretul intreg fiind de 330 de LEI.

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum