RON
  • RON
  • EUR
  • GBP
  • USD
  • BGN
  • HUF
  • PLN

Coșul meu

0 produse

Configurator CCTV

Cele mai Vândute

Produse Noi

Vezi toate articolele

Statia Radio CB Anytone Mini - vine cu trei trepte de putere si functie Dual-Watch

Cu toate ca este o statie mobila, cu putere reglabila, statia radio CB Anytone Mini este una de mici dimensiuni. Puterile sale de emisie fiind de 4W, 8W sau 15W. In Romania, doar varianta de 4W este legala. Cu toate ca unii ar considera aceasta putere de emisie, mica, este bine de stiut ca aceasta ofera o acoperire pe o raza 10-15KM. Desigur, acest lucru se aplica in conditii meteo bune.

 


Statia functioneaza ca si celelalte, pe frecventa de 27MHz. Dispune de un numar de 40 de canalale, doua dintre ele, mai exact canalul 9 si canalul 19 fiind destinate urgentelor. Anytone Mini dispune de Squelch automat, ceea ce inseamna ca sunetele de pe fundal in momentul in care statia nu este pusa in functiune, vor disparea. Tensiunea de alimentare este de 12V, putand fi conectata atat la autoturisme mici, cat si la vehicule cu dimensiuni mari, cum ar fi camioanele.

 


Ca si conectori, intalnim doi la numar. Unul pentru microfonul fix, iar celalalt pentru difuzorul extern. Statia radio CB Anytone Mini dispune de un display digital color, ceea ce va face ca posturile care vor aparea pe acesta, sa fie usor de citit. O caracteristica ce nu este intalnita pe toate statiile radio CB, este aceea de Dual-Watch. Aceasta functie iti va arata doua fusuri orare diferite, alese de tine, desigur.

 


Greutatea sa este de 450g, iar garantia cu care vine aceasta statie este de 24 de luni. In pachetul acesteia, o sa puteti gasi statia propriu-zisa, mufa de bricheta pentru microfon, suportul de statie si suportul de microfon, suruburile si manualul de utilizare. Pretul acestei statii pe site-ul nostru este de 299.00 LEI.

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum